Zomerworkshop Mijn herinneringsboek

Zomerworkshop Mijn herinneringsboek site
Maak je eigen herinneringsboek. Doe je mee?

Zomermidweek 2019: ma 29 juli, woe 31 juli, vrij 2 aug: van 10.00 tot 14.30 uur

Herinneringen vastleggen in een boek geeft je de mogelijkheid om je herinneringen te beleven op jouw eigen moment. Lekker met je boek op de bank en ervan genieten. Of te delen met een ander.

Een beeldverhaal maken, hoe doe je dat? We bespreken ideeën en mogelijkheden. Wat of wie is het onderwerp van je boek? Wat wil je laten zien en wat wil je vertellen? Met foto’s, tekst, een gedicht, persoonlijke documenten en/of tekeningen kun je je herinnering maken. Met creativiteit en handige ontwerptips maak je jouw persoonlijk boek. Verwen je hart met een mooi aandenken.

Kies een onderwerp dat jou aanspreekt. Een reis, een feest, je kindertijd, een overleden dierbare of bijvoorbeeld je familiegeschiedenis. Maak jouw eigen boek om te koesteren.

We werken met een fotoboekprogramma, in kleine groepen van max. 4 pers. Je werkt op eigen laptop. De workshop is voor iedereen met basiskennis van een fotoboekprogramma. Oefenen in foto’s selecteren, bewerken, tekst opmaken en hoe je een mooie pagina kunt maken. Er is een camera aanwezig waarmee je foto’s kunt maken van bijv. meegebrachte voorwerpen. Ook is er een scanner die je kunt gebruiken om je oude foto’s en andere documenten te digitaliseren. Je kunt gebruik maken van de tuin om ideeën op te doen, te brainstormen of te pauzeren.

Kosten € 175,00. incl. lesmateriaal, gebruik van camera/scanner, sfeerfoto’s, knutselmateriaal zoals papier, kleurpotloden, stiften, mandala’s en drankjes.

Komen de voorgestelde data je niet uit? Vraag naar andere mogelijkheden.

Voor informatie en opgave:
info@herinnering-aan-jou.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *