Workshop ’Mijn herinneringsboek’

cursus curcussen workshop workshops fotoboek herinneringsboek

Herinneringen vastleggen in een boek geeft je de mogelijkheid om je herinneringen te beleven op jouw eigen moment. Lekker met je boek op de bank en ervan genieten.
Een beeldverhaal maken, hoe doe je dat? We bespreken ideeën en mogelijkheden. Wat of wie is het onderwerp van je boek? Wat wil je laten zien en wat wil je vertellen? Met foto’s, tekst, een gedicht, persoonlijke documenten en/of tekeningen kun je je herinnering maken. Met creativiteit en handige ontwerptips maak je jouw persoonlijk boek. Verwen je hart met een mooi aandenken.

We werken met fotoboekprogramma Albelli, in kleine groepen van max. 4 personen. Je werkt op eigen laptop. De workshop is voor iedereen met basiskennis van Albelli. Oefenen in foto’s selecteren, bewerken, tekst opmaken en hoe je een mooie pagina kunt maken. Er is een camera aanwezig waarmee je foto’s kunt maken van bijv. meegebrachte voorwerpen. Ook is er een scanner die je kunt gebruiken om je oude foto’s, tekeningen of documenten te digitaliseren.
Prijs incl. koffie, thee, lunch en gebruik van camera/scanner, sfeerfoto’s, (gekleurd)papier, kleurpotloden, stiften, mandala’s.

Maak jouw eigen boek om te koesteren, te gedenken of te verwerken.

Zaterdag 28 oktober en 11 november 2017.
Tijd: 10.00-16.00 uur.
Troost & Meer, Bosstraat 22, 9671 GH Winschoten
Kosten € 175,00

Info en opgave via contact.