Workshop ‘Mijn herinneringsboek’

fotoboek herinneringsboek herinnering workshop

Herinneringen vastleggen in een boek geeft je de mogelijkheid om je herinneringen te beleven op jouw eigen moment. Lekker met je boek op de bank en ervan genieten. Of te delen met een ander.

Een beeldverhaal maken, hoe doe je dat? We bespreken ideeën en mogelijkheden. Wat of wie is het onderwerp van je boek? Wat wil je laten zien en wat wil je vertellen? Met foto’s, tekst, een gedicht, persoonlijke documenten en/of tekeningen kun je je herinnering maken. Met creativiteit en handige ontwerptips maak je jouw persoonlijk boek. Verwen je hart met een mooi aandenken.

Kies een onderwerp dat jou aanspreekt. Een reis, een feest, je kindertijd, of bijvoorbeeld een overleden dierbare.

We werken met fotoboekprogramma Albelli, in kleine groepen van max. 4 pers. Je werkt op eigen laptop. De workshop is voor iedereen met basiskennis van een fotoboekprogramma. Oefenen in foto’s selecteren, bewerken, tekst opmaken en hoe je een mooie pagina kunt maken. Er is een camera aanwezig waarmee je foto’s kunt maken van bijv. meegebrachte voorwerpen. Ook is er een scanner die je kunt gebruiken om je oude foto’s en andere documenten te digitaliseren. Je kunt gebruik maken van de tuin om ideeën op te doen, te brainstormen of te pauzeren.

Maak jouw eigen boek om te koesteren, te gedenken of te verwerken.

Kosten € 175,00. Incl. lesmateriaal, hapje en drankje, gebruik van camera/scanner, sfeerfoto’s, knutselmateriaal zoals (gekleurd)papier, kleurpotloden, stiften, mandala’s.

Woensdag 12 sept, donderdag 13 sept, donderdag 20 sept.
Tijd: 13.00-17.00 uur.
Herinnering aan jou, Nieuwe Boteringestraat 81, 9712 PK Groningen

Info en opgave via contact.