Maak je eigen Fotoboek

cursus fotoboek

Afgelopen week, 7 maart 2017, zijn we weer gestart met een cursus ‘Maak je eigen fotoboek’, in Dorpshuis Hoogkerk in Groningen. Herinneringen vastleggen in een fotoboek. Je eigen verhaal in beeld en tekst. Uitgebreide uitleg over hoe je een digitaal fotoboek maakt en ontwerptips erbij voor jouw persoonlijke boek. We werken in groepen van max. 4 personen. In september start de volgende cursus.

Dorpshuis Hoogkerk, Zuiderweg 70-4, 9744 AP Groningen

 

  1. Beste Alice sorry maar ik heb nu pas je bericht ontdekt! Een workshop op locatie zou heel mooi zijn maar helaas is Noord Limburg verder dan 100 km van Groningen weg. Mag ik vragen wat de kosten voor een workshop zouden zijn ? en of U mij een tip kunt geven wie ons anders zou kunnen helpen?

  2. is al een datum 2018 bekend wanneer weer een workshop wordt gegeven
    mijn fotoboek?? op welke locatie en prijs?

    1. Beste Sabine,
      In maart of april 2018 zal de volgende workshop zijn, in Groningen. In jouw geval zou het ook op eigen locatie kunnen plaatsvinden, aangezien je met een groep van 3 – 6 personen bent (mits binnen een straal van 100 km van Groningen). Een workshop bestaat meestal uit 2 tot 4 bijeenkomsten van een halve dag. Afhankelijk van de wensen en niveau, maak ik een workshop op maat. Kun je me vertellen wat jullie wensen zijn? Dan kan ik een prijsindicatie geven. Misschien is het handiger om via de mail te communiceren. Hartelijke groet, Alice Santing

Reacties zijn gesloten.