Werkwijze

Je kunt een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Dat kan bij jou thuis of bij mij. Ik laat je allerlei voorbeeldboeken zien. We bespreken jouw wensen, de kosten voor je boek en we maken een planning. Nadien ontvang je het verslag van wat we besproken hebben en een offerte. Als je akkoord bent gaan we aan de slag.

Aan de slag

In een volgend gesprek kun je vertellen over de inhoud van je boek en wat je wilt laten zien. Samen maken we een plan. Je verzamelt beeldmateriaal en je kunt evt. teksten schrijven. Als er foto’s gemaakt dienen te worden van bijvoorbeeld het huis of voorwerpen, kan ik dat voor je doen. En ik zou kunnen helpen bij het formuleren van teksten. Samen bepalen we welke foto er op het omslag wordt geplaatst.

oude fotos foto geschiedenis familie familiegeschiedenis rouw rouwverwerking

Aanleveren materiaal voor boek

Oude foto’s en documenten kun je scannen of ik kan het voor je doen. Digitale foto’s en tekst kunnen per mail worden gestuurd of op usb stick worden gezet. Als dat niet lukt, bedenken we een andere oplossing.

Op een later moment, in een tweede gesprek, kan ik het ontwerp laten zien. Als het je aanspreekt gaan we ermee door en stuur ik zo nu en dan pagina’s via de mail om de vorderingen te volgen.

Aan het begin van het project doe je een aanbetaling van 50% van de kosten. Als het boek gereed is kijken we er samen naar. Na goedkeuring kun je het resterende bedrag overmaken. Zodra de betaling ontvangen is, stuur ik de opdracht naar de drukker.

Voorbeeldpagina Mijn moeder