Overleden dierbare

Als nabestaande kan het fijn zijn de herinnering aan je partner, ouder, kind, broer/zus of vriend dichtbij te houden. Persoonlijke momenten vastleggen, zodat je er steeds even naar toe kan.

Herinnering aan jou - overleden dierbare - rouwverwerking

Een herinneringsboek van een overleden dierbare

Een persoonlijk document. Je kunt een boek samenstellen zoals jij dat wenst. Met plezierige en liefdevolle herinneringen, belangrijke en bijzondere momenten, maar ook met dagelijkse dingen. Met foto’s, tekst en persoonlijke documenten kun je jouw herinnering maken. In een gesprek kun je vertellen wie je dierbare was, wat je wilt laten zien, wat je wilt vertellen. Wil je het boek zelf maken en kun je er hulp bij gebruiken? Lees dan hoe de herinneringscoach je van dienst kan zijn.

Materiaal voor in het boek

Digitale foto’s en oude foto’s. Persoonlijke documenten zoals brieven, emails, ansichtkaarten, tekeningen, diploma’s en een poeziëalbum. Dierbare plekken zoals het huis, de tuin, voorwerpen en spullen kunnen worden vastgelegd op foto en worden toegevoegd. Tekst zoals een verhaal, een stukje persoonlijke geschiedenis, een gedicht, anekdotes, een lied of uitleg bij een foto.

Materiaal voor een herinneringsboek

Boek laten maken of samen maken

Je kunt het boek laten maken, maar we kunnen het ook samen maken. Misschien wil je zelf een pagina maken of wil je een collage maken die je wilt toevoegen aan het boek. Dat kan. We bespreken hoe we het gaan doen. Ga naar werkwijze voor meer informatie.