Anderen over . . . Herinnering aan jou

‘Het herinneringsboek ‘Vader en partner‘ over mijn broer heeft mijn moeder veel dierbare momenten doen herbeleven. Een mooi document voor iedereen die hem kende.’  (A. Kielen, 18 april 2016)

referenties testimonials testimoniums reviews anderen over herinnering aan jou

‘De drie maanden die ik heb samengewerkt met Alice aan het boek over mijn vader was een bijzondere periode. Het contact met haar was prettig en warm. Ze gaf structuur aan mijn ideeën. En ze gaf tips als mijn zoektocht een beetje vastliep. Het waren intensieve weken. Het herinneringsboek over mijn vader is een prachtig beeldverhaal geworden, hier en daar aangevuld met anekdotes. Een waardevol document.’  (L. Krohn, 9 juni 2016)

 1. Dank voor het bijzonder mooie fotoboek ‘Jubileumboek Allerzielen‘ dat je gemaakt hebt namens Stichting TrOost Groningen over 10 jaar Allerzielen Winschoten. Jouw aandacht, het goed luisteren, het doornemen van honderden foto’s en daar de meest sprekende uit belichten, jouw oog voor detail en sfeer, en jouw professie voor een prachtig ontwerp heeft geresulteerd in een waardevol beeld boek over de ontwikkeling van 10 jaar Allerzielen. Wij hopen middels dit boek anderen te enthousiasmeren om Allerzielen Winschoten een (blijvend) warm hart toe te dragen, zodat wij in de toekomst deze herdenking kunnen blijven organiseren.
  Alice dank voor jouw bijdrage hierin,
  Alberta Kuil en Ank witteveen, organisatoren van Allerzielen Winschoten

 2. Alice heeft een prachtig boek gemaakt met als thema onze familiegeschiedenis. Het ziet er prachtig uit, met oude foto’s, maar ook met foto’s van belangrijke, bepalende objecten.
  Daarnaast is het gewoon een ontzettend fijn boek om te hebben: Alles van onze geschiedenis is nu vastgelegd, wat anders in de vergetelheid zou raken. Verhalen zouden vervliegen, foto’s zouden ongeduid in schoenendozen verstoffen. Een aanrader!

 3. Zondag, 17 december 2017, heeft Alice het boek “Santing familiegeschiedenis” gepresenteerd aan de familieleden. Hier heeft ze 4 jaar intensief aan gewerkt. Het resultaat is echt heel mooi geworden. Ik had het voorrecht om het als eerste te mogen lezen en heb er erg van genoten. Alice neemt je mee naar het verleden en vertelt over onze grootouders Jacob Santing en Margaretha Brinker, over hun ouders, hoe het was om in die tijd te leven en werken en over hun kinderen, Henny, Bernard, Jacob en Tony. Ik heb het in één adem uitgelezen. Dankjewel Alice voor dit waardevolle document!

  1. Ik sluit mij hier helemaal bij aan! Ik vond het heel interessant en verhelderend om te lezen in welke omstandigheden onze vader en zijn broers en zus zijn opgegroeid. En ook over de generatie daarvoor. Wat is er veel veranderd in 100 jaar!

 4. Een hele fijne workshop gevolgd bij “Herinnering aan jou”. Met de coaching van Alice een herinneringsboek over mijn overleden moeder gemaakt. Het hele proces heb ik fijn gevonden. Van het uitzoeken en scannen van de foto’s tot het samenstellen van mijn album. De tips & trucs die me zijn aangereikt kwamen goed van pas. En de begeleiding bij pagina’s waar ik zelf niet uit kwam, was perfect. Ik kan het iedereen van harte aanraden!

 5. Alice, met jouw creativiteit en oog voor detail heb je een mooie en liefdevolle bijdrage geleverd aan het fotoboek met daarin de kindertekeningen van onze dochters. Het boek bewaart hun kunstwerken, waaraan ze ooit tijd en aandacht besteedden, en laat ze op een hele nieuwe manier zien. Dank daarvoor!

 6. Het herinneringsboek ‘Mijn moeder‘, over onze moeder, staat bij mij op de schoorsteenmantel. Ik kan het zo pakken om telkens weer een stukje te lezen of foto’s te bekijken. Het is echt heel mooi geworden. Door jouw boek blijft mama een beetje bij mij. Ik ben er enorm blij mee. Dankjewel voor het maken ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *