Anderen over . . . Herinnering aan jou

referenties testimonials testimoniums reviews anderen over herinnering aan jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

 1. Afgelopen najaar heeft mijn oom Egbert met Alice van Herinnering-aan-jou een ‘Bosboek’ gemaakt. Een boek over familielandgoed in Drenthe, met veel foto’s en tekst. Alice luisterde en had oog voor detail; ze gaf zijn ideeën structuur en vorm. Het was een plezierige samenwerking via mail en besprekingen bij hem thuis. Het resultaat is een mooi, overzichtelijk, inspirerend en persoonlijk boek. We zijn er blij mee! De link hieronder verwijst naar het omslag van het boek.
  https://www.facebook.com/herinneringaanjou.nl/photos/a.1120036501360560/2278535722177293/?type=3&theater&notif_t=page_post_reaction&notif_id=1548581470676288

 2. In september 2018 volgde ik een 3-daagse workshop ‘Mijn herinneringsboek’ bij Alice. Mijn plan was om eindelijk eens een mooi boek te maken over een lange reis naar Zuid Afrika. Alice heeft me op een heel heldere manier wijs gemaakt in het Albelli fotoboekprogramma en daarbij allerlei extra tips gegeven over vormgeving, kleurgebruik, plaatsing van tekst etc. Het grote voordeel is dat ik na de cursus helemaal mijn eigen vormgeving kan maken en me niet hoef te laten leiden door de formats die natuurlijk ook handig zijn. Die gebruik ik nu binnen mijn zelf gekozen format. Thuis heb ik nu als geheugensteun alle uitgeprinte aanwijzingen en tips, zodat ik niet bang hoef te zijn ze te vergeten. Zeer aan te bevelen!

 3. In september 2018 heb ik de 3 daagse workshop ‘Mijn Herinneringsboek’ gevolgd bij Alice. Het was super! Heldere en duidelijke uitleg, presentatie middels sheets en een groot scherm, voldoende tijd om vragen te stellen en meteen aan de slag achter je eigen laptop om te starten met het boek. Omdat je tijdens de workshop werkt aan je eigen album, kun je het geleerde meteen in praktijk brengen. Alice neemt ruim de tijd om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en tips & tops te geven.
  Ook de catering tijdens de workshop was fantastisch met lekkere drankjes en hapjes.
  Kortom: een aanrader deze workshop👌

 4. Dit voorjaar ontmoette ik Alice. We kwamen in gesprek. Ik had heel veel mailtjes, die vrienden en bekenden in de laatste levensfase van mijn overleden man hadden geschreven. Ik wist niet zo goed, hoe ik deze het beste en mooiste kon bewaren. Alice gaf goede ideeën en we hebben veel gesprekken gehad over het leven van mijn man. Aan de hand van veel foto’s over zijn leven als kind, ons leven samen en met ons gezin en al de lieve brieven, heeft Alice een prachtig herinneringsboek gemaakt.
  Ik heb dit boek aangeboden aan zijn moeder en mijn naaste familie. Zij waren erg ontroerd!! Ik heb zelf ook het gevoel, dat we hem op deze manier weer een beetje terug hebben.
  Alice..heel veel dank voor je geduld en hele fijne samenwerking!! Lieve groet Anneke Bruna

 5. Dank voor het bijzonder mooie fotoboek ‘Jubileumboek Allerzielen‘ dat je gemaakt hebt namens Stichting TrOost Groningen over 10 jaar Allerzielen Winschoten. Jouw aandacht, het goed luisteren, het doornemen van honderden foto’s en daar de meest sprekende uit belichten, jouw oog voor detail en sfeer, en jouw professie voor een prachtig ontwerp heeft geresulteerd in een waardevol beeld boek over de ontwikkeling van 10 jaar Allerzielen. Wij hopen middels dit boek anderen te enthousiasmeren om Allerzielen Winschoten een (blijvend) warm hart toe te dragen, zodat wij in de toekomst deze herdenking kunnen blijven organiseren.
  Alice dank voor jouw bijdrage hierin,
  Alberta Kuil en Ank witteveen, organisatoren van Allerzielen Winschoten

 6. Alice heeft een prachtig boek gemaakt met als thema onze familiegeschiedenis. Het ziet er prachtig uit, met oude foto’s, maar ook met foto’s van belangrijke, bepalende objecten.
  Daarnaast is het gewoon een ontzettend fijn boek om te hebben: Alles van onze geschiedenis is nu vastgelegd, wat anders in de vergetelheid zou raken. Verhalen zouden vervliegen, foto’s zouden ongeduid in schoenendozen verstoffen. Een aanrader!

 7. Zondag, 17 december 2017, heeft Alice het boek “Santing familiegeschiedenis” gepresenteerd aan de familieleden. Hier heeft ze 4 jaar intensief aan gewerkt. Het resultaat is echt heel mooi geworden. Ik had het voorrecht om het als eerste te mogen lezen en heb er erg van genoten. Alice neemt je mee naar het verleden en vertelt over onze grootouders Jacob Santing en Margaretha Brinker, over hun ouders, hoe het was om in die tijd te leven en werken en over hun kinderen, Henny, Bernard, Jacob en Tony. Ik heb het in één adem uitgelezen. Dankjewel Alice voor dit waardevolle document!

  1. Ik sluit mij hier helemaal bij aan! Ik vond het heel interessant en verhelderend om te lezen in welke omstandigheden onze vader en zijn broers en zus zijn opgegroeid. En ook over de generatie daarvoor. Wat is er veel veranderd in 100 jaar!

 8. Een hele fijne workshop gevolgd bij “Herinnering aan jou”. Met de coaching van Alice een herinneringsboek over mijn overleden moeder gemaakt. Het hele proces heb ik fijn gevonden. Van het uitzoeken en scannen van de foto’s tot het samenstellen van mijn album. De tips & trucs die me zijn aangereikt kwamen goed van pas. En de begeleiding bij pagina’s waar ik zelf niet uit kwam, was perfect. Ik kan het iedereen van harte aanraden!

 9. Alice, met jouw creativiteit en oog voor detail heb je een mooie en liefdevolle bijdrage geleverd aan het fotoboek met daarin de kindertekeningen van onze dochters. Het boek bewaart hun kunstwerken, waaraan ze ooit tijd en aandacht besteedden, en laat ze op een hele nieuwe manier zien. Dank daarvoor!

 10. De drie maanden die ik heb samengewerkt met Alice aan het boek over mijn vader was een bijzondere periode. Het contact met haar was prettig en warm. Ze gaf structuur aan mijn ideeën. En ze gaf tips als mijn zoektocht een beetje vastliep. Het waren intensieve weken. Het herinneringsboek over mijn vader is een prachtig beeldverhaal geworden, hier en daar aangevuld met anekdotes. Een waardevol document.

 11. Het herinneringsboek Mijn moeder, over onze moeder, staat bij mij op de schoorsteenmantel. Ik kan het zo pakken om telkens weer een stukje te lezen of foto’s te bekijken. Het is echt heel mooi geworden. Door jouw boek blijft mama een beetje bij mij. Ik ben er enorm blij mee. Dankjewel voor het maken ervan.