Anderen over . . . Herinnering aan jou

‘Het herinneringsboek over mama, onze moeder staat bij mij op de schoorsteenmantel. Ik kan het zo pakken om telkens weer een stukje te lezen of foto’s te bekijken. Het is echt heel mooi geworden. Door jouw boek blijft mama een beetje bij mij. Ik ben er enorm blij mee. Dankjewel voor het maken ervan.’ (M. Santing, 2 maart 2016)

referenties testimonials testimoniums reviews anderen over herinnering aan jou

‘Het herinneringsboek over mijn broer heeft mijn moeder veel dierbare momenten doen herbeleven. Een mooi document voor iedereen die hem kende.’  (A. Kielen, 18 april 2016)


‘De drie maanden die ik heb samengewerkt met Alice aan het boek over mijn vader was een bijzondere periode. Het contact met haar was prettig en warm. Ze gaf structuur aan mijn ideeën. En ze gaf tips als mijn zoektocht een beetje vastliep. Het waren intensieve weken. Het herinneringsboek over mijn vader is een prachtig beeldverhaal geworden, hier en daar aangevuld met anekdotes. Een waardevol document.’  (L. Krohn, 9 juni 2016)


‘Hartelijk dank voor de vier dinsdagochtenden waarin je me met geduld fotoboeken hebt leren maken. Ook vond ik het heel gezellig.’ (R. Ridderbos, 15 november 2016)

  1. Een hele fijne workshop gevolgd bij “Herinnering aan jou”. Met de coaching van Alice een herinneringsboek over mijn overleden moeder gemaakt. Het hele proces heb ik fijn gevonden. Van het uitzoeken en scannen van de foto’s tot het samenstellen van mijn album. De tips & trucs die me zijn aangereikt kwamen goed van pas. En de begeleiding bij pagina’s waar ik zelf niet uit kwam, was perfect. Ik kan het iedereen van harte aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *