Andere onderwerpen

Herinneringen vastleggen in een boek geeft je de mogelijkheid om je herinneringen te beleven op jouw eigen moment. Lekker met je boek op de bank en ervan kunnen genieten.

jack-boek-voorbeeldpagina-4b

Onderwerpen

Thema’s die voor jou belangrijk zijn en die je wilt bewaren of misschien wilt delen met een ander, kun je (laten) vastleggen in een boek. Een vakantie, een 40-jarig huwelijksfeest, een verhuizing, jouw leven, de kleinkinderen, een familiegeschiedenis, de kindertekeningen van jouw kids etc. Dat kun je o.a. doen met foto’s en tekst. Zie voor meer onderwerpen bij thema’s.

fotos vroeger scannen boek fotoboek maken digitale computer

Iedereen maakt foto’s

Tegenwoordig maken we veel foto’s, digitaal, met mobiele telefoon, ipad en fotocamera. We bewaren ze op de computer. Allerlei momenten worden vastgelegd. Foto’s terugkijken op de computer doen we eigenlijk niet. Misschien omdat het niet zo gezellig is om voor een computerscherm naar je foto’s te kijken? Een mooi fotoboek of herinneringsboek ligt altijd binnen handbereik en kun je bekijken waar je wilt. Je kunt bij voorbeelden enkele herinneringsboeken inzien.

 fotos boek fotoboek herinneringsboek vakantie huwelijksfeest